Köpvillkor

Innehållsförteckning
1. Allmänt
2. Betalning
3. Leverans och frakt
4. Returer och avbeställning av order
5. Reklamation
6. Personuppgifter och sekretess
7. Reservation
8. Force Majeure
9. Bolagsinformation

 

1. Allmänt

Tipple är ett varumärke som ägs av WOT Design AB (hädanefter kallad WOT). För att få handla från tipple.se måste du vara över 18 år. Vid beställning i vår onlinebutik träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd.

Om du handlar med annan persons personuppgifter, utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för WOT, kommer detta att polisanmälas.

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

2. Betalning

Priser
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. WOT reserverar sig för eventuella fel, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller produktuppgifter som kan uppstå.

Betalningsalternativ
Vi använder oss av Klarna och de vanligaste kortleverantörerna.

3. Leverans och frakt

Du får en orderbekräftelse mailad till dig så fort du har genomfört en beställning, därför är det viktigt att du anger en korrekt mailadress. Spara dessa mail för att göra det enklare om du i framtiden behöver kontakta vår kundtjänst.

Vi erbjuder fria leveranser inom Sverige. Leveranstid vanligtvis 2-5 dagar (men det kan vara längre beroende på var i Sverige du bor).

Vi använder oss av Sendify och leveranserna går ut med DHL och levereras till dig på närmaste utlämningsställe.

Paketet måste hämtas inom 14 dagar efter ankomst. Om detta inte görs kommer paketet att skickas tillbaka till oss. Vi sätter tillbaks pengarna för produkten men kommer att debitera er 200 kr (för att täcka kostnaden för att skicka och returnera paketet).

Uthämtning av beställningar kan hanteras personligen eller med hjälp av bud. Budet måste då kunna uppvisa både sin och beställarens legitimation.

Felleverans
Om det mot all förmodan skulle bli någon fel med leveransen kontakta vår kundtjänst på customer@tipple.se så hjälper vi dig.

4. Returer och avbeställning av order

Vi vill att du ska vara trygg med ditt köp och erbjuder därför fri retur om du inte är nöjd med din produkt. Alla returer måste behandlas inom 30 dagar från att du mottagit din leverans. Produkten ska returneras i samma skick som du mottagit den, i originalförpackning.

Vänligen notera att om du inhandlat din produkt någon annanstans än via vår hemsida, behöver du vända dig direkt till inköpsstället vid retur och då gäller deras inköps- och returvillkor.

För att returnera
Skicka ett mail till customer@tipple.se där du berättar att du vill göra en retur

Förse oss med ditt ordernummer och namnge mailet med “Retur” så återkommer vi till dig med returetiketter och vidare instruktioner. 

Avbeställning av order
Om du efter genomförd order vill avbryta leveransen ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på customer@tipple.se så snart som möjligt. När ordern har skickats från vårt lager går den inte längre att avbryta.

5. Reklamation

Garanti och reklamation
Vi har naturligtvis garanti på våra produkter. Garantin gäller i 1 år från det datum då du mottog varan. Som privatperson omfattas du även av konsumentköplagen, vilket innebär att du har reklamationsrätt under 3 år. För övrigt gäller svensk konsumentlag, läs mer hos Konsumentverket.

6. Personuppgifter och sekretess

Ta del av vår integritetsplicy här.

7. Reservation

Vid eventuell slutförsäljning av vara eller missberäkning av antal lagervaror har WOT rätt att häva köpet och återbetala eventuell betalningar gjorda av dig. Vi kontaktar i sådant fall dig via mejl för att se hur detta på bästa sätt ska lösas.

8. Force Majeure

Händelser som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilka ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure. Det innebär att WOT befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

9. Bolagsinformation

Kontaktuppgifter:
Organisationsnummer: 559236-1124
WOT Design AB
BOX 12112
102 23 Stockholm
customer@tipple.se